cursus gezonde zelfliefde

Een cursus van acht dagdelen

Over de cursus

Voor mensen die ‘Gezonde Zelfliefde’ in de praktijk willen leren brengen en die tegelijkertijd kennis willen maken met Zijnsoriëntatie. 

Gezonde Zelfliefde is niet vanzelfsprekend aanwezig.

Ongemerkt herhaal je overlevingspatronen vanuit je geschiedenis, die in het hier en nu voor strijd en vermijding zorgen.  Ook je liefdespartner triggert oude wonden vaak als geen ander. Als dit vaker gebeurt, schrik je weg van de verbinding met jezelf en met de ander. Je raakt je innerlijke rust, evenwicht en het basale gevoel van liefde kwijt. 

Het verheugende nieuws is dat liefde jouw essentie is en dus altijd dichtbij. Je leert je in de cursus rechtstreeks te richten op de rijkdom, ruimtelijkheid en compleetheid van wie je al bent,  je al aanwezige vrije aard. Gezonde Zelfliefde heeft dus vooral te maken met het hervinden van wie je al bent op een fundamenteler en intiemer niveau dan wie je denkt te zijn. 

In de cursus oefenen we met het doorbreken van de overlevingspatronen. We richten ons rechtstreeks op de rijkdom en compleetheid van wie je om te beginnen al bent, op je altijd al aanwezige vrije aard. Gezonde zelfliefde heeft dus vooral te maken met het hervinden van wie je al bent op een fundamenteler en intiemer niveau dan wie je denkt te zijn.

Het is niet nodig om ervaring te hebben met meditatie of Zijnsoriëntatie.

Zijnsgeoriënteerde Meditatie
Inspiratieronde

Wat ga je leren?

De cursus bestaat uit 8 dagdelen van 3 uur. In deze cursus leer je:

Praktische informatie

Algemene informatie

Data
Op dit moment is er geen cursus gepland.

Dag en tijd
 

Locatie
House of Vitality
Melkpad 2
1217 KC Hilversum

Leraar
Esther Hamers

Tarieven

Per stel
€882,- incl. btw 

Voor studenten en jongvolwassenen is korting mogelijk.

Overige informatie

De cursus is ontwikkeld door de Beroepsvereniging Leraren Zijnsoriëntatie in nauwe samenwerking met Hans Knibbe, grondlegger van Zijnsoriëntatie. De cursus wordt gegeven op diverse locaties in Nederland en België door een gediplomeerd leraar Zijnsoriëntatie die zes jaar in opleiding is geweest aan de school voor Zijnsoriëntatie.

Algemene voorwaarden 
Voor dit aanbod gelden de algemene voorwaarden.

Inschrijven

Via het onderstaande formulier kun je je inschrijven voor de cursus Gezonde zelfliefde voor stellen.

Kun je deze keer niet deelnemen, maar wil je toch graag op de hoogte blijven? Schrijf je dan hier in voor mijn nieuwsbrief!

Meer lezen? Boek Gezonde Zelfliefde

Gezonde zelfliefde is een door Hans Knibbe ontwikkelde werkvorm om de inherente liefde die in je aard besloten ligt vrij te maken en je daardoor te laten verwarmen. Zo ontspan je, durf je weer aanwezig te zijn bij de lege plekken in jezelf en ontwikkel je compassie voor jezelf en anderen. Je leert om jezelf liefdevol nabij te zijn, je energie te laten dalen en contact te maken met je wijsheidsgeest. Zo creëer je een goed uitgangspunt om passende antwoorden te vinden in het leven van alledag.

Gezonde zelfliefde is niet vanzelfsprekend. De westerse leefstijl en de emotionele tekorten uit je jeugd maken dat je je blik van jezelf af richt en vervulling zoekt in iets buiten je. Deze zoekende houding zet zich voort in je omgang met geliefden, je werk en de psychologische of spirituele ontwikkelingspaden die je gaat. Zo blijf je van jezelf verwijderd. Gezonde zelfliefde is daarom geen luxe, het is een noodzaak. Dit boek biedt een schat aan inzichten en methodes om deze kunst te ontwikkelen.

Bestel het boek ‘Gezonde Zelfliefde’ van Hans Knibbe

“Er is een grote schat in ons. Een onuitputtelijke bron van rijkdom, liefde en helderheid.”

Hans knibbe