individuele begeleiding

Over individuele begeleiding

Er is een dimensie in jou die volledig vrij en onbeschadigd is. Deze dimensie is in iedereen van ons aanwezig, omdat het simpelweg onze natuurlijke, stralende aard is. Het belangrijkste uitgangspunt in mijn begeleiding is dan ook jou daarmee kennis te laten maken en je te leren om in die oorspronkelijke, vrije aard te rusten. Van daaruit kan je zien wie je daadwerkelijk bent en wat je daadwerkelijk wilt. Omdat we ongemerkt altijd naar de werkelijkheid kijken door onze “geconditioneerde bril”, hebben we niet in de gaten dat we vastzitten in oude patronen. Als je rust in Zijn, laten die geconditioneerde patronen, gevoelens en gedachten als vanzelf los. Dit vraagt moed en bereidheid van jou en is tegelijkertijd een enorme ontdekkingsreis. Daarom noem ik het ook een pad. En op dat pad wijs ik jou graag de weg richting vrijheid, richting het leven van jouw volle potentieel en wie jij daadwerkelijk bent.

Kennismaken?

Ben je geïnteresseerd in wat individuele begeleiding voor jou kan betekenen, neem dan contact met mij op voor een kennismakingsgesprek. In het gesprek verkennen we jouw vraag of motivatie om in begeleiding te gaan en vertel ik meer over mijn werkwijze. Vervolgens besluiten we al dan niet om met elkaar verder te gaan. 

Een kennismakingsgesprek duurt maximaal 1 uur en het tarief is € 55.

Een begeleidingssessie duurt 1 uur (met uitloop naar 5 kwartier) en daarvoor bedraagt het tarief € 110 incl. BTW voor particulieren, € 110 ex. BTW voor ZZP-ers en € 110 ex. BTW voor zakelijke klanten.

Praktische informatie

Algemene informatie

Begeleidingsdagen
maandag t/m vrijdag 

Waar?
Melkpad 2, 1217 KC Hilversum

Leraar
Esther Hamers

Tarieven

Particulier
€110,- inclusief btw 

Jongvolwassenen (18 t/m 25 jaar)
€55,00 inclusief btw 

Zelfstandige Professionals

€110,- exclusief btw 

Werkgevers

€110,- exclusief btw  

Overige informatie

De tarieven zijn van toepassing vanaf
1 september 2023. Een zitting duurt één uur met een eventuele uitloop naar een uur en een kwartier.

Annuleringsvoorwaarden
Een afspraak kan kosteloos minimaal 48 uur van te voren worden geannuleerd. Bijzondere omstandigheden worden niet in rekening gebracht.

Algemene voorwaarden 
Download hier de algemene voorwaarden.

Meer informatie

Via het onderstaande formulier kun je je inschrijven voor individuele begeleiding. 

“Zoek niets buiten je, zoek niets binnen je.
Laat zijn wat is, zonder het tot ‘iets’ te maken.”

Hans knibbe