kennismakingsworkshop
gezonde zelfliefde

Een mooie kennismaking met Gezonde Zelfliefde - voor stellen

Over de workshop

In deze kennismakingsworkshop van drie uur, krijg je een voorproeve van de cursus Gezonde Zelfliefde. Esther geeft een introductie over wat Gezonde Zelfliefde en Zijnsoriëntatie inhoudt en we doen meditatie en visualisatieoefeningen. Uiteraard is er ook ruimte voor vragen. 

Gezonde Zelfliefde gaat over het thuiskomen in je – van nature – liefdevolle vrije aard. Deze aard is altijd aanwezig, al helemaal compleet, gaat nooit verloren en is zo nabij dat je er doorgaans overheen kijkt. Om daar verbinding mee te maken, dien je de tijd te nemen om te (leren) ontspannen en energetisch te landen in jezelf. Dan kan er een heldere, wakkere aanwezigheid in het moment ontstaan, waarin je in contact bent met dàt wat is en wie je werkelijk bent, precies zoals het zich aandient.

Ervaring met meditatie of Zijnsoriëntatie is niet vereist.

Ben je nieuwsgierig naar wat het beoefenen van Gezonde Zelfliefde voor jou kan betekenen? Op dit moment staat er geen kennismakingsworkshop gepland, maar je mag me altijd een bericht sturen als je geïnteresseerd bent. 

Zijnsgeoriënteerde Meditatie

Praktische informatie

Algemene informatie

Data
24 september 2023

Dag en tijd
Zondag – 10.00 – 13.00 uur 

Locatie
Melkpad 2
1217 KC Hilversum

Leraar
Esther Hamers

Tarieven

Per stel
€94,- incl. btw 

Overige informatie

De cursus is ontwikkeld door de Beroepsvereniging Leraren Zijnsoriëntatie in nauwe samenwerking met Hans Knibbe, grondlegger van Zijnsoriëntatie. De cursus wordt gegeven op diverse locaties in Nederland en België door een gediplomeerd leraar Zijnsoriëntatie die zes jaar in opleiding is geweest aan de school voor Zijnsoriëntatie.

Algemene voorwaarden 
Op dit aanbod zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Kun je niet op de bovenstaande datum? Meld je aan voor de nieuwsbrief om hoogte te blijven van de eerstvolgende workshop of cursus!

Inschrijven

Via het onderstaande formulier kun je je inschrijven voor de kennismakingsworkshop. 

Meer lezen? Boek Gezonde Zelfliefde

Gezonde zelfliefde is een door Hans Knibbe ontwikkelde werkvorm om de inherente liefde die in je aard besloten ligt vrij te maken en je daardoor te laten verwarmen. Zo ontspan je, durf je weer aanwezig te zijn bij de lege plekken in jezelf en ontwikkel je compassie voor jezelf en anderen. Je leert om jezelf liefdevol nabij te zijn, je energie te laten dalen en contact te maken met je wijsheidsgeest. Zo creëer je een goed uitgangspunt om passende antwoorden te vinden in het leven van alledag.

Gezonde zelfliefde is niet vanzelfsprekend. De westerse leefstijl en de emotionele tekorten uit je jeugd maken dat je je blik van jezelf af richt en vervulling zoekt in iets buiten je. Deze zoekende houding zet zich voort in je omgang met geliefden, je werk en de psychologische of spirituele ontwikkelingspaden die je gaat. Zo blijf je van jezelf verwijderd. Gezonde zelfliefde is daarom geen luxe, het is een noodzaak. Dit boek biedt een schat aan inzichten en methodes om deze kunst te ontwikkelen.

Bestel het boek ‘Gezonde Zelfliefde’ van Hans Knibbe

“Er is een grote schat in ons. Een onuitputtelijke bron van rijkdom, liefde en helderheid.”

Hans knibbe