relatiebegeleiding

Over relatiebegeleiding

Mensen zijn door en door relationele wezens. We zijn geboren om in relatie te zijn. In een intieme relatie gaat je hart open en worden er meer dan gewoonlijk diepe gevoelslagen wakker. En hoewel vrij zijn én tegelijkertijd in verbinding zijn, onze natuurlijke aard is, valt het in het dagelijkse leven niet altijd mee om de gezamenlijke “tuin van de relatie” bloeiend te houden. Maar als het lukt, is samen leven en ontwikkelen in de open ruimte van Zijn het mooiste wat er is. 

In de begeleiding ontdek je welke waarden voor jou en je partner belangrijk zijn om op één te zetten in je relatie en hoe je dat in de praktijk kan doen. Hoe kan je elkaar blijvend ontmoeten in de open ruimte van verbinding en tegelijkertijd je eigenheid leven? Hoe leer je op een volwassen manier afhankelijk te zijn en je behoeften te communiceren? Relatiebegeleiding is passend als je je relatie wilt verdiepen of problemen wilt aankijken. Maar ook als jullie op een goede manier uit elkaar willen gaan, ben je van harte welkom.

Relatiebegeleiding

Voor Wie

Relatiebegeleiding op zijnsgeorienteerde wijze is passend als je nieuwsgierig bent om je relatie met de ander vanuit een ruimer perspectief te bekijken. Dat wil zeggen dat je bereid bent je houvast aan hoe je denkt dat het is en hoe je alles ervaart, durft los te laten en vanuit een nieuwsgierige en open houding wilt kijken naar wat er verschijnt in de relatie.

Wanneer je in relatiebegeleiding gaat, is de beoefening van meditatie een onderdeel van een traject. Indien je geen ervaring hebt met meditatie, krijg je daarvoor oefeningen aangereikt.

Kennismaken?

Ben je geïnteresseerd in wat relatiebegeleiding voor jou en je partner kan betekenen, neem dan contact op voor een kennismakingsgesprek. In het gesprek verkennen we waar jullie in de begeleiding aan willen werken en vertel ik meer over mijn aanpak. Vervolgens besluiten we al dan niet om met elkaar verder te gaan en spreken we een eerste serie van vijf sessies af.

Een kennismakingsgesprek duurt maximaal één uur en kost €55 incl. BTW. Een relatiebegeleidingssessie duurt vijf kwartier, met uitloop naar anderhalf uur en het tarief bedraagt €169 incl. BTW.

Relatiebegeleiding

Praktische informatie

Algemene informatie

Begeleidingsdagen
maandag t/m vrijdag 

Waar?
Melkpad 2, 1217 KC Hilversum

Leraar
Esther Hamers

Tarieven

Particulier
€169,- inclusief btw 

Jongvolwassenen (18 t/m 25 jaar)
€84,50 inclusief btw

 

Overige informatie

De tarieven zijn van toepassing vanaf
1 september 2023. Een zitting duurt vijf kwartier, met uitloop tot anderhalf uur

Annuleringsvoorwaarden
Een afspraak kan kosteloos minimaal 48 uur van te voren worden geannuleerd. Bijzondere omstandigheden worden niet in rekening gebracht.

Algemene voorwaarden 
Download hier de algemene voorwaarden.

“Of je het nu wilt of niet, je bent altijd in relatie.”

Hans knibbe

Meer informatie

Via het onderstaande formulier kun je contact opnemen voor meer informatie.